Kijk dit webinar nu terug via ons Youtubekanaal.

De wereld van cybersecurity verandert en jij moet mee veranderen. Het aantal hacks neemt exponentieel toe en cybercriminelen beschikken over een breed scala van aanvalstechnieken. Je kan er in deze tijd vanuit gaan dat je waarschijnlijk al geïnfecteerd bent. Geen fijne gedachten. Door de eerste tekenen van een hack snel te signaleren en daar direct op te acteren worden vervolgkosten van een aanval drastisch gereduceerd. Alleen waar en hoe begin je?

In eerdere webinars hebben we onze kennis gedeeld op het gebied van Ransomware, User Awareness en de verschillende Identities in de zorgsector. Belangrijke onderwerpen, maar heb jij wel eens nagedacht of je niet al geïnfecteerd bent? Weet jij wie er nu al toegang heeft tot jouw netwerk? En hoelang deze persoon van buitenaf al binnen is? Ongetwijfeld heb je daar niet gelijk een antwoord op en dat is logisch. Precies daar komt detection & response om de hoek kijken. Veel organisaties varen blind op hun firewalls en SaaS providers. Maar doen die wel wat ze moeten doen? En, indien je geïnfecteerd bent, welke stappen moet je dan ondernemen?

Het is niet de vraag of je aangevallen wordt door cybercriminelen, maar wanneer.

Op donderdag 27 mei spraken wij met drie experts over het nut en de noodzaak van een goede detection & response oplossing. Navaio cybersecurity specialist Rob Musquetier, Martijn Nykerk (CISO Randstad) en Eelco Duijker (Enterprise Security Architect RSA) bieden jou handvatten om jouw organisatie beter te beschermen. Zo voorkom je later grote problemen. Na dit webinar weet jij:

  • Op welke wijze detection & response kan worden ingericht;
  • Wat voor hulpmiddelen er zijn om organisaties hierbij te helpen;
  • Hoe detection & response heeft geholpen bij aanvallen bij Randstad;
  • Waar jij morgen kan beginnen om jouw organisatie beter te beveiligen